Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Skopje

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Skopje sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Skopje miniopas

Autovuokraamo Skopje
Autonvuokraus Skopje

Skopje on pääkaupunki tasavallan Makedonian ja sijaitsee Povardarie alueella.Kaupunki sijaitsee molemmin puolin jokea Vardar, ja on 470000 asukasta (2003).

Kaupungin perusti illyrne ja valloitti roomalaiset neljännellä vuosisadalla, on myös ollut Serbian säännön ja kuului Osmanien valtakunta. Vuonna 1963 kaupunki joutui maanjäristyksen suurimman kaupungin. Kurshumli on yksi kolmesta hotellit ovat edelleen peräisin keskiajalta.

Tällä korkeimman huipun Skopjen Kale-linnoitus, jonka Bysantin keisari Justinianus vuonna 1000-luvulla. Tässä on kaunis näköala kaupunkiin. Kaupungissa on useita kirkkoja ja moskeijoita. Sultan Murat moskeija on suurin Balkanilla. Bit Pazaar on suurin ruokamarket Skopjessa. Kaupungin pitää Skopje Summer Festival vuosittain ja Skopjessa Jazz Festival lokakuussa.

Lentokenttä, Skopje Aleksandar Makedonski International, joka on nimetty Aleksanteri Suuri, sijaitsee 20 kilometriä kaupungin ulkopuolella.