Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ohrid

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ohrid sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ohrid miniopas

Autovuokraamo Ohrid
Autonvuokraus Ohrid

Ohrid sijaitsee Lounais Macedonia Ohrid järven rannat.Järvi on toiseksi suurin Balkanilla. Ohrid on lähellä rajaa Albanian, ja on 695 metriä merenpinnan yläpuolella, välillä 2800 metriä korkea vuori.

Ohrid on tunnettu ikivanhoja kirkkoja ja luostareita, ja uskonnollinen keskus. Pyhän Sofian kirkon 1100 on neljäs basilikan samassa paikassa. Se on aiemmin toiminut moskeija, ja on maailman suurin fresko keruu 1100. St. Bogorodica Perivlepta kirkko 1300 on myös freskoja. Kaupunki Ohridin on Unescon maailmanperintöluetteloon kulttuuri-ja luonnonperintöä. Mukaan arkeologiset löydöt, Ohrid on yksi vanhimmista siirtokunnat Euroopassa. Järvi on kolme miljoonaa vuotta vanha. Kyrilliset kirjaimet tulee alueelle, ja Euroopan ensimmäinen yliopisto oli täällä. Pilgrims tänne käymään St. Clements hautaan. Heinäkuussa vuosittain täyttävät maailman eliittiä uima täällä.   Ohrid Summer Festival järjestää ja draaman festivaali heinäkuun lopulla ja elokuun alussa.

Ohrid International Airport, St. Paavali kertoo. seitsemän kilometrin päässä keskustasta.