Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Tetovo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tetovo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tetovo miniopas

Autovuokraamo Tetovo

Autonvuokraus Tetovo

Tetovo sijaitsee luoteisosassa Makedonian , varjossa Sar Vuoria.Noin 60000 elävät Tetovoon.

Kaupunki on perustettu vuonna 1400 kuin pieni keskiaikainen ortodoksinen ratkaisun noin Sveta Bogordica kirkko. Kaupunki kasvoi noin kirkko. Vuonna 1400, Tetovo joutui ottomaanien valtakunta, ja kaupungin muslimiväestö kasvanut. Se teki myös Tetovon useita moskeijoita, kylpyjä ja markkinat. Kaupunki oli myös tärkeä kauppapaikka kauppiaille ja paikallisten maanviljelijöiden sekä tärkeä linnoitus. Sitten tuli Turks ja antoi sille nimen Lime osuus. Vuonna 1912 aikana Balkanin sotien, kaupunki oli Serbian. Yksi nähtävyyksistä on sisustettu moskeija konstantinopelsk tyyliin 1459 kello Pena-joki. From Bal-Tepe linnoitus on panoraamanäkymät Tetovon ja lähialueilla. Kaupungissa on myös taidemuseon turkkilainen sauna.   Tetovo sijaitsee lähellä hiihtokeskus Popova Sapka.

Skopjen lentokenttä on 65 km päässä ja kestää ca.en tunnin ajaa.

Suomi