Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Skopje Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Skopje Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Skopje Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Skopje Lentokenttä
Autonvuokraus Skopje Lentokenttä

Skopjen lentokentällä (SKP), joka tunnetaan myös nimellä Skopje ”Aleksanteri Suuri” lentokenttää, joka sijaitsee 17 km etelään Skopjen. Ei ole toimivaa julkista liikennettä välillä Skopjen ja lentokentälle. Autovuokraamot, jotka tarjoavat palvelua lentoasemalla on Europcar, Sixt, Hertz, Avis, National / Alamo, Internet yhdyskäytäviä, ja Sharr Express.

Vuonna 2008 652815 matkustajaa vieraili lentokentälle. Skopje Airport, matka 16 eri kohteisiin ympäri Eurooppaa. Aiemmin tärkein lentokenttä MAT Makedonian Airlines, joka nyt nedlangt. On suunniteltu, että lentokentän uusitaan ja laajennetaan.

Skopjen lentokenttä on ravintola ja baari sekä tax-free-myymälä. Muita palveluja ovat VIP lounge, business lounge ja postitoimisto. Se on tarkoitus rakentaa luksushotelli lentoasemalla.