Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Parnu

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Parnu sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Parnu miniopas

Parnu

Autonvuokraus Parnu

Pärnu on kaupunki Viron lounaisosassa raja Riianlahdella.Lahti on yksi lahtia kuuluvien Itämerellä Itämeren meri on myös kutsuttu. Kaupunki sijaitsee joen Pärnun lähellä paikkaa, jossa joki tyhjentää osaksi Riianlahdella. Pärnu on perustettu vuonna 1200 ja oli tärkeä satama, kaupalliset ja strategiset kohta vuosia. Tämä on kolmanneksi suurin taloudellinen keskus maassa ja sen väestö on tällä hetkellä lähes 45 000 (2008).

Pärnu pidetään Viron kesäpääkaupungissa koska sen loistava sijainti. Kaupunki on moderni lomakeskus, joka tarjoaa kauniita rantoja, hotelleja ja ravintoloita. Kesällä on mahdollisuuksia eri vesiurheilulajeja, kalastus ja vaellus, mutta talvi on varattu hiihto ja koiran kelkat. Keskustassa on paljon vanhoja rakennuksia ja muistomerkkejä, useita museoita ja eläintarha.

Kaupungin Lähin lentokenttä on Pärnun lentokenttä, joka sijaitsee noin. 4 km keskustan ulkopuolella. Se oli lähinnä tarkoitettu maan sisäisille lennoille.

Suomi