Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Tartto

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tartto sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tartto miniopas

Tartto

Autonvuokraus Tartto

Tartto on Viron kaakkoisosassa ja Tallinnan noin. 190 km luoteeseen kaupungin.Emajoen virtaa kaupungin läpi ja linkit järvet ja Peipsijärven Võrtsjärven jotka ovat kaksi suurinta järveä Viro .Tartto on toiseksi suurin kaupunki ja maan ja henkinen ja kulttuurinen keskus. Väestö määrä oli vuonna 2009 arviolta yli 102 000 Tartto perustettiin vuonna 1030 ja on maan vanhin kaupunki.

Tartto on vaihtanut omistajaa useita kertoja ja istui rikas kulttuuriperintö, joka yliopistossa vuodesta 1632. Historialliset rakennukset on useita kartanoita 1500-luvulla, kuten Luke kartano puistoineen Luke Manor Park. Jos haluat lisätietoja kaupungin ja maan historian voi vierailla sivustolla historiallisen museot, kuten Viron kansallismuseossa. Vanha kaupunki koostuu kapeita katuja ja kaunista arkkitehtuuria, ja Raatihuoneentori on ollut kaupungin markkinoilla vuodesta 1200.

Tarton lentokenttä sijaitsee noin. 10 km keskustan ulkopuolella. Lentoasemalla on nykyisin tarjolla lentoja Riikaan ja Tukholmaan.

Suomi