Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Tallinna

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tallinna sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tallinna miniopas

Tallinna

Autonvuokraus Tallinna

Tallinna on pääkaupunki Viron ja sijaitsee maan pohjoisosassa.Kaupungin satama, joka on tärkein maa, jätevetensä Suomenlahden Suomen, vain eteläänSuomessa .Se on noin 80 km on Suomen pääkaupunki Helsinki .Tämä on Viron suurin kaupunki ja vuonna 2010 asukasluku oli arviolta yli 405 000 Tallinnan Reval nimetty vuoteen 1918 saakka ja oli markkinoilla jo 900-luvulla.

Kautta historian kaupunki on tehty eri dominioita. Kaupunki on merkitty tanskalaisten aika 1200, hansaliittoa 1500-luvulla ruotsalaiset 1700 ja venäläiset 1800.Vanhassa kaupungissa, joka on listattu Unescon maailmanperintölistalle luetteloon vuonna 1997, on vanha kaupunki muurit, tornit ja keskiaikaisia kirkkoja. Täällä on Euroopan vanhin apteekkien toiminnassa 1400-luvulla. Tallinna tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet, lukuisia museoita kuten ulkoilmamuseo, miten ihmiset elivät aikaisemmin, galleriat, toiminta puistot ja konserttisaleissa.

Lennart Meri Tallinnan lentokenttä on kansainvälinen lentokenttä ja maan suurimmat.Lentokenttä sijaitsee noin. 4 km keskustan ulkopuolella.

Suomi