Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Paldiski

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Paldiski sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Paldiski miniopas

Paldiski
Autonvuokraus Paldiski

Paldiski on pieni kaupunki sijaitsee Viron pohjoisrannikolla. Kaupunki sijaitsee länsipuolella maan niemimaalla nimeltä Pakri, joka on paikalla Itämerellä. Se on vain noin. 50 km ja pääkaupunki Tallinna, joka sijaitsee itään.Kaupunki kuului ruotsalaisten nimellä Rågervik kunnes venäläiset otti vuonna 1700. Väestö on mitattu noin 4000 (2008).

Jäätymätön satama Paldiskin on pitkään ollut tärkeä sekä Virossa ja Venäjällä sekä Venäjän laivasto oli jo pitkään ollut käytössä ja tukikohtana.Väkiluku on laskenut jyrkästi viime vuosina osittain siksi, että venäläinen ydinreaktori, joka oli täällä, ja asukkaat muuttivat koska satama on saastunut radioaktiivisen jätteen.   Pakrin niemimaalla on kauniita maisemia korkeiden kallioiden, jossa rannat ja että Viron korkein majakka sijaitsee täällä. On lautalla yhteyksiä Paldiskin ja Kappelskär vuonnaRuotsissa.

Kansainvälinen lentokenttä Tallinnassa nimetty Lennart Meri Tallinnan lentokenttä on noin 50 km länteen Paldiskin.