Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tallinna Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tallinna Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tallinna Lentokenttä miniopas

Tallinna Lentokenttä
Autonvuokraus Tallinna Lentokenttä

Lennart Meri Tallinna (TLL) lentokentälle sijaitsee 4 km päässä Tallinnasta, ja se on suurin lentokenttä Virossa.  Lentokenttäkuljetus kulkee lentokentän ja Tallinnan keskustassa. Lentokentällä on hyvä valikoima vuokra-auto yrityksiä sekä Budget, Europcar, Hertz, Avis, National ja Sixt ovat täällä edustettuina.

Vuonna 2009 1.346.236 matkustajaa Tallinnaan Airport. Se on päätukikohta kansallinen lentoyhtiö Viron Air. Vuosina 2006 ja 2008, lentoasema koki suuren uudistamishankkeesta, joka on tehnyt modernia ja viihtyisää lentokentälle.

Tallinnan lentokenttä mainostaa verkkosivuillaan olla ensimmäinen lentokenttä maailman joka tarjoaa ilmaisen langattoman internetyhteyden koko niiden alueella.Lisäksi tax-free, lentoasema on muutamia mielenkiintoisia erikoisliikkeitä, yksi on ”Cigar Lounge” ja muut myyntiin virolaisen käsityön. Muuten on kaksi ravintolaa lentoasemalla. Hotel Ülemiste sijaitsee lentokentällä.