Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Johvi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Johvi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Johvi miniopas

Autovuokraamo Johvi
Autonvuokraus Johvi

Jõhvi kuuluvan Viron läänin Ida-Viru asuvat Viron koillisosassa, lähellä lahden Suomessa.Kaupunki on pääkaupunki läänin hallinnollinen keskus kunnassa Jõhvi. Se on vain 50 km Venäjän rajalta itään. Jõhvi mainittiin ensimmäisen kerran vuonna 1200 ja oli silloin kylä ja markkinapaikka. Vuonna 2009 oli asukasluku kaupungin yli 16 000

Koska sen strateginen sijainti lähellä Suomenlahden Suomen ja Venäjän rajalla, kaupunki on hyökätty useita kertoja vuosien varrella. Alle 2 World War II, vanha kaupunki osuma kova, mutta tänään on vielä joitakin vanhoja rakennuksia täällä, kuten Pyhän Mikaelin kirkko, joka rakennettiin 1200-luvulla. Kellarissa on perustettu museo. Kaupungin kulttuurikeskusta on uusi konserttitalo, joka avasi vuonna 2005. Tässä on konsertteja, teatteriesityksiä, elokuvia osoittaa, festivaaleja ja konferensseja.

Jos haluat lentää, voit maa Tallinnan lentokenttä Lennart Meri Tallinnan lentokenttä sijaitsee noin 150 km länteen Jõhvi.