Autovuokraamo Saudi Arabia

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Saudi Arabia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Saudi Arabia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Saudi Arabia miniopas

Autovuokraamo Saudi Arabia

Autonvuokraus Saudi Arabia

Saudi-Arabia (noin 24 miljoonaa asukasta vuonna 2007) sijaitsee Länsi-Aasiassa, erityisesti Arabian niemimaalla. Se rajoittuu Kuwait, Irak ja Jordania ja etelä / lounas – ja Jemen, Oman ja Yhdistyneet Arabiemiraatit Etelä-kaakkoon.Idässä – ja Persianlahden, jossa Saudi-Arabia on pitkä rantaviiva – maa on myös yhteistä rajaa “pikku valtioita” Qatar ja Bahrain. Maan pisin rantaviiva on löydetty pitkin Punaisenmeren lännessä.

Suuri vuoristoalueiden ylänkö ulottuu koko pituus maasta – ja Punaisellamerellä. Täällä on niin korkealla vuoristossa (etenkin lounaasta) ja laajoja hiekka-aavikko.Korkein huippu, Jabal Sawda on 3133 m. Kohti Persianlahden, maisema jotkut hallitsevat suo ja suolaa alueilla.

Ilmasto Saudi-Arabiassa on pääasiassa kuiva ja kuuma, mutta sisätilat voidaan vaihtelut päivän ja yön lämpötilat kasvaa hyvin suureksi. Maa on köyhä sateissa. Paitsi aikana marraskuu-tammikuu sataa käytännössä ole.

Saudi-Arabia päänähtävyydet ovat sidoksissa kaupunkeihin Mekkaan ja Medinaan , joka islamilaisen perinteen koetaan pyhä.Mekassa on myös pyhä Kaaban kiveä.Muuten pääkaupunki Riadissa , joka on melko keskellä maata, Saudi-Arabian suurin kaupunki (noin 3,5 miljoonaa asukasta).Lähes yhtä Jeddah (noin 3,4 miljoonaa asukasta) sijaitsee Punaisenmeren rannalla, ja on maan tärkein satamakaupunki.

Kaksi vilkkaimmat lentoasemat King Khalid lentokentälle Riadissa ja King Abdul Aziz lentokentälle Jeddah.