Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Medinah

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Medinah sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Medinah miniopas

Autovuokraamo Medinah
Autonvuokraus Medinah

Medinah on keskeisellä paikalla länsiosassa Saudi-Arabiassa. Kaupunki sijaitsee rehevä keidas noin 180 km itään Punaisenmeren ja tarkoittaa ”kaupunki profeetta.”Vuonna 622 AD Kr. Profeetta Muhammed pakeni Medinah jälkeen karkotettu Mekasta, joka sijaitsee noin. 330 km etelään Medinah. Nykyään kaupunki on väkiluku on noin 1,3 miljoonaa (2007).

Medinah on toiseksi pyhin kaupunki islamin jälkeen Mekan ja Profeetta Muhammad oli haudattu, joka mahdollistaa pyhiinvaeltajat ovat matkalla Mekkaan lisätä käynti Medinah. Tomb Profeetan ja hänen tyttärensä Fatima, Profeetan moskeija kaunis moskeija on tunnetuin rakennus kaupungissa. On olemassa monia uskonnollisia sivustoja Medinah, että vain muslimit voivat käydä, kuten Masjid Qubaa, joka oli ensimmäinen moskeija, että Muhammed oli itse mukana rakentamassa.

Prince Mohammad Bin Abdul Aziz kansainvälinen lentokenttä on neljänneksi vilkkain lentokenttä maan ja sijaitsee noin. 15 km ulkopuolella Medinah.