Autovuokraamo Jordania

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Jordania

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Jordania sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Jordania miniopas

Autovuokraamo Jordania
Autonvuokraus Jordania

Arabimaa Jordania sijaitsee Lähi-idän ja Länsi-Aasiassa, ja on 6,3 miljoonaa asukasta (2009). Se rajoittuu Syyria, Irak,Israel ja Länsiranta – samoin kuin Saudi-Arabiassa. Jordania on rannikkoa Kuolleenmeren ja Akabanlahti (joka johtaa Punaiseen mereen).

Maisema Jordaniassa hallitsee suurelta osin autiomaata, mutta maa on myös joitakin vuoria / vuoristoja. Lännessä sijaitsee Jordanilla. Maa on enimmäkseen autiomaa mannermainen ilmasto kuiva, aurinkoinen päivä ja korkea lämpötila ympäri vuoden, mutta luoteeseen on Välimeren ilmasto lämpimät kesät ja viileä, kostea talvet.

Jordania on jännittävä loma kanssa arabikulttuurin, markkinoita ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Suosituimmat matkailukohteet maassa on leikattu Petran kaupunkia etelässä – joka on listattu Unescon maailmanperintöluetteloon – ja retkiä Wadi Rum Desert Reserve etelässä. Muuten matkailukaupunkeja Aqaban Bay, Tala Bay sijaitsee eteläkärjessä Punaisellamerellä, ympärivuotiset kohteet – ja parasta mahdollisuudet aurinko ja uinti.

Maan pohjoisosassa sijaitsee pääkaupunki Amman, joka on 2 miljoonaa asukasta (2009). Amman on maan suurin kaupunki – ja poliittinen, kulttuurinen ja kaupallinen keskus.Amman on myös yksi vanhimmista kaupungeista maailmassa.Matkailukohteita ja jättiläinen kuningas Hussein Mosque on nimetty, ja roomalainen teatteri.

Muita suuria kaupunkeja Jordanian Zarqa, Irbid ja Aqaba (Aqaba).

Päälentoasemat Jordanian Queen Alia International Airport, joka sijaitsee 30 km etelään pääkaupunki Amman, ja King Hussein International Airport, joka sijaitsee maan eteläosassa – klo kaupungissa Aqaba.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa auton palkata edellä lentokentillä ja suurimmissa kaupungeissa Jordaniassa.

Autonvuokrauskohteet