Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Jeddah

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Jeddah sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Jeddah miniopas

Autovuokraamo Jeddah
Autonvuokraus Jeddah

Jeddah tunnetaan myös Jiddah tai Juddah ja sijaitsee länsirannikolla Saudi-Arabiassa. Sen rajanaapureita kaupunki Punaisenmeren ja satama on tärkein maa.Satama palvelee myös islamilaisen pyhän kaupungin Mekan sijaitsee noin. 70 km itään Jeddah. Kaupunki on maan toiseksi suurin kaupunki ja teollisuus-ja taloudellinen keskus maassa. Väkiluku oli arviolta noin. 3000000 vuonna 2008.

On olemassa monia hienoja rantoja ja lomakohteet alue tunnetaan kauniista koralliriuttoja. Keskustassa vierailijat voivat hyödyntää hyviä ostosalueita Tahliya Streetin eikä vähiten tunnettu markkinoilla, että on olemassa vanha kaupunki Al-Balad, jossa on historiallisia rakennuksia ja pieniä, kapeita katuja. Naseef House on nyt museo ja oli aikoinaan yksi Jeddah tunnetuimmista liike perheitä. King Fahd’s Fountain maailman korkein suihkulähde yli 300 metriä, ja Jungle Land on monipuolinen huvipuisto.

King Abdul Aziz kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 20 km päässä Jeddah.