Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Ta’if

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ta’if sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ta’if miniopas

Autovuokraamo Ta’if

Autonvuokraus Ta’if – Kuva: ©

Kelantan Jottings

Ta’if on kaupunki alas noin. 530000 asukasta länsiosassa Saudi-Arabiassa , 70 km kaakkoon pyhään kaupunkiin Mekkaan.Ta’ifin sijaitsee ylätasangolla 1880 metriä merenpinnan yläpuolella, on ollut antiikin ajoista lähtien.

Kaupunki on kasvanut nopeasti viime vuosina, ja se keskittyy helpottamaan matkailun lisääntymisen. Virkistysalueet on erityisen suosittu kuningas Fahd puutarha mainittu. Se kattaa alueen 175000 m2, johon kuuluu tekojärvi, leikkipuistoja, kaunis puisto ja moskeija. Hieman etelään downtown on myös Al Rudaf Park, luonnonpuistoalueella, joka myös tulee pieni eläintarha.

Historiallisista nähtävyyksistä on Abdullah ibn Abbas hauta on suosituin. Hän oli profeetta Muhammedin serkku. Myös hautoja kahden Muhammedin poikaa, jotka molemmat kuolivat jo varhaislapsuudessa, on säilynyt. Jälleen historiallista muistia, joka voidaan liittää Muhammad on Wadi Mitna – paikka, jossa hän piilotti hänen vihollisensa vuonna 619 jKrKr.   Tänään on pieni moskeija siellä.

Kun ”Souk”, vanha liikekeskus kantakaupungissa, se on varattu ostosympäristön – ja voit tehdä hyviä ostoksia. Se on erityisen teollisuustuotteiden kuten matot ja keramiikka, jotka on myyty täällä.

Ta’if Regional Airport on pieni lentokenttä 30 km keskustasta pohjoiseen. Sieltä se on säännöllistä reittiä yhteydet pääkaupunki Riadissa.

Suomi