Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Riad

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Riad sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Riad miniopas

Autovuokraamo Riad

Autonvuokraus Riad

Pääkaupungissa Riad ja Saudi-Arabian , on metropoli, jossa asuu noin 4,8 miljoonaa (2009).Se sijaitsee ylätasangolla keskellä Arabian niemimaalla – alueella Najd. Vuonna 1960 oli 150000 ihmistä kaupungissa, kun ihmiset nousu viimeisten 50 vuoden aikana on ollut valtava.

Räjähtävä kasvu näkyy kaupunkiympäristöön, jossa valtavia rakennuksia luonnehtii moderni arkkitehtuuri hallitsee. Niiden joukossa on Saudi-Arabian kaksi korkein pilvenpiirtäjä: 302 metriä korkea-Britannia Center (Al Mamlaka), kuten sisältää asuntoja, hotelli ja ostoskeskus, jossa on yli 160 myymälää – ja 267-metriä korkea Al Faisaliyah Center. Entinen vuonna 2002 rakennettu, viimeksi vuonna 2000. Vielä korkeampi rakennus on rakenteilla ja saataneen päätökseen vuoden 2010 aikana.

Aiemmin se oli 170 metriä korkea tv-torni (ja tähystäjä päällä) kaupungin korkeimpia rakennuksia. Se rakennettiin 1970-luvun lopulla.

On kuitenkin olemassa myös vanhempia arkkitehtuuri, pääasiassa vanhassa keskustassa. Tunnetuin on Al Masmak, joka on yhdistelmä linna ja linnoitus hiekkakivestä noin 1865. Se on nykyään osa ryhmää uusitussa rakennuksessa, jotka ovat yhdessä King Abd al-Aziz Historical Center.

Saudi-Arabian tärkein lentoasema – King Khalid kansainvälinen lentokenttä – sijaitsee 35 km pohjoiseen Riad.

Suomi