Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Riad Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Riad Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Riad Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Riad Lentokenttä
Autonvuokraus Riad Lentokenttä

Riad King Khaled International Airport (KKA) sijaitsee 35 km pohjoiseen Riad. Taksi on ainoa tapa saada välillä lentoaseman ja Riadin lentokentän ja tulee varata etukäteen. On olemassa useita autovuokraamojen lentoasemalla, kuten Avis ja Budget. Naiset eivät saa ajaa Saudi-Arabiassa.

On arvioitu, että noin 32.138.000 matkustajaa vierailee Riad lentokentälle vuonna 2010. On päämaja Saudi Arabian Airlines, joka palvelee noin 40 kohdetta ympäri maailmaa, samoin kuin yritykset Nas Air ja sama. Elokuusta 1990 toukokuuhun 1991 lentoasema oli valvonnassa US Air Force, joka käytti sitä Persianlahden sodan.Lentoasema on vaihtoehtoinen aluslaatan NASA: n avaruussukkula.

Riadin lentokentällä on hyvä valikoima ravintoloita, kahviloita, baareja ja kauppoja. Muut tilat lentoasemalla on pankki, posti, moskeija ja ensiapu. Sahara Airport Hotel sijaitsee lentokentän on bisneskeskus.