Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Dammam

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dammam sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dammam miniopas

Autovuokraamo Dammam
Autonvuokraus Dammam

Dammam on öljy pääkaupunki, joka sijaitsee itärannikolla Saudi-Arabian ja raja Persianlahdelle.Kaupunki on pääkaupunki Itäinen maakunta on alue kaukana maan itäosassa. Itäinen maakunta on kaikkein öljy-rikas alue maailmassa, ja Dammam alkoi kasvaa kalastajakylä kaupunkiin, kun huomattiin, öljy 1938. Satama on yksi suurimmista Persianlahdella, ja nykyään siellä asuu noin 840 000 asukasta Dammam (2009).

Museoiden voi tarjota myös Dammam National Museum, joka kattaa kaupungin ja maan historiaan ja kulttuuriin. Lisäksi kävijät käydä Dammam Heritage Centre, joka on ravintola ja alueellinen museo arkeologian ja kansatieteen historiallisen esineitä. Half Moon Bay huvipuistoon ja Al Hokair Fun Järvi on pari monien suurten huvipuistot Dammam, ja siellä on myös delfiini keskus ja eläintarha.

King Fahd International Airport on maailman suurin lentokenttä alueella ja sijaitsee noin 20 km kaupungin ulkopuolella.