Autovuokraamo Kolumbia

Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kolumbia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kolumbia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kolumbia miniopas

Autovuokraamo Kolumbia

Autonvuokraus Kolumbia

Kolumbian tasavalta sijaitsee Luoteis kärkeen Etelä-Amerikassa ja on 45,6 miljoonaa asukasta (2009). Sen rajanaapureita ovat Panama ja Tyynenmeren länteen, Karibianmerellä pohjoisessa, Venezuela itään, sekä Brasilia , Peru ja Ecuador etelässä.Kolumbian virallinen kieli on espanja.

Maisema on monipuolinen ja koostuu aavikoita, sademetsiä, suot, savannien, vuoria ja lahdet valkoiset hiekkarannat rannikolla. Osa Amazonin tavallista sijaitsee Kolumbiassa, ja tässä on monipuolinen kasvisto ja eläimistö. Maan korkein vuori huippu on lumen peittämä Pico Cristóbal Colón – osana Sierra Nevada de Santa Marta, ja toimenpiteet 5775 m.

Kolumbia on useimmiten kuuma trooppinen ilmasto, mutta lämpötila laskee, sitä suurempi vuoristomaisemista tulet. Maa kokee sadekausi touko-marraskuussa.

Pääkaupunki Bogota sijaitsee maassa ja sillä on 7,3 miljoonaa asukasta (2009).Kaupunki on suurin taloudellinen ja teollinen keskus, Kolumbian ja on lukuisia museoita, teattereita, taidegallerioita, puistoja ja muistomerkkejä.

Muita suuria kaupunkeja Kolumbia: Cali, Tuluá, Medellin ja Baranquilla. Rannikkokaupunki Santa Marta ja Cartagenan satama kaupunki on myös suosittu matkailukohteita.

Kolumbia on 8 kansainvälistä lentokenttää, jotka sijaitsevat lähellä väkirikkain kaupungeista. Lentokenttä Bogota – El Dorado International Airport, joka sijaitsee 13 km länteen pääkaupungista.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokraus Kolumbian edellä lentokentillä ja suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa.

Suositut kohteet

Suomi