Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Iquitos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Iquitos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Iquitos miniopas

Autovuokraamo Iquitos
Autonvuokraus Iquitos

Iquitos (n. 370000 asukasta) on pääoman Loreton maakunta sisätilojen Perun, ja se sijaitsee Perun osa Amazonin sademetsän. – Välillä Three Rivers, Amazon, Nanay ja Itay.

Eniten erityinen asia tässä kaupungissa on, että se on maailman suurin ei tieyhteyttä ulkomaailmaan – lukuun ottamatta 88 km pitkä paikallinen tie etelään niitä, ellei naapurikaupunkiin Nauta. Tiedonanto ulos kaupungista on siis joko veneellä tai lentokoneella.

Iquitos on suosittu lähtökohta eri retkiä maailman suurin sademetsä – sekä retkiä luonnonsuojelualue, Pacaya-Sanina. Myös veneretkiä turisteille on Amazonin ja sivujokien vein – mukaan lukien kohteisiin Brasiliaiassa.

Arkkitehtonisia nähtävyyksiä Iquitos on kaupungin korkein rakennus – kirkko Plaza de Armas – mainittu. Myös Casa de Hierro (Iron House ”) – talo on rakennettu kokonaan metallista – herättää paljon turisteja huomion. Sen suunnitteli Gustave Eifell – joka tunnetaan myös luojana Eiffel-torni Pariisissa.

From Iquitos lentokentälle on pysyvä yhteys Perun pääkaupunki, Lima.