Autovuokraamo Ecuador

Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Ecuador

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ecuador sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ecuador miniopas

Autovuokraamo Ecuador

Autonvuokraus Ecuador

Ecuador sijaitsee Luoteis-Etelä-Amerikka – aivan päiväntasaajan ja on 14,6 miljoonaa asukasta (2009). Maan rannikkoa Tyynellämerellä länteen, raja Kolumbianpohjois-ja Peru idässä ja etelässä.Maan myös Galapagos Tyynellämerellä sijaitseva 1000 km länteen mantereelle.

Maisema koostuu suunnilleen ylängöillä pohjoiseen, rannikkoalueilla lännessä, ja trooppiset sademetsät idässä. Korkein kohta on Chimborazo, joka on 6267 m.Ecuador on trooppinen ilmasto alanko Tyynenmeren rannikolla ja lauhkea ilmasto ylängöillä.

Pääoman Quito sijaitsee Pohjois Highlands – 2800 metriä – ja se on noin 1,4 miljoonaa asukasta.Quito on Ecuadorin toiseksi suurin kaupunki jälkeen Guayaquil.

Kaupunki sijaitsee sen jalka aktiivinen tulivuori Pichincha, ja keskus voi toteuttaa köysiradalla ”TelefériQo” jopa näköalapaikka on tulivuori n itäpuolella. Old Town Quito UNESCOn maailmanperintöluetteloon, useita hyvin säilyneitä historiallisia kirkkoja ja rakennuksia.

Maan suurin kaupunki on Guayaquil, joka sijaitsee 250 km lounaaseen pääkaupunki. Kaupungissa on 2,6 miljoonaa asukasta (2009), ja se sijaitsee lähellä Tyynenmeren rannikkoa. Guayaquil, maan tärkein satama, ja se on myös tärkeä kaupallinen keskus.

Muita suuria kaupunkeja Ecuador: Cuenca, Ambato, Portoviejo, Machala ja Loja.

Ecuador on useita kansainvälisiä lentokenttiä. Kiireisimpinä on Mariscal Sucre International Airport (pääkaupunki Quito) sekä José Joaquín Olmedo International Airport (at Guayaquil).

Etsi ja löydä leieil vuonna Ecudador tänään hakukoneen avulla edellä. Tilaus on tehtävä 3 helppoa vaihetta ja kestää enintään 5 minuuttia.

Suositut kohteet

Suomi