Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lima

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lima sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lima miniopas

Autovuokraamo Lima
Autonvuokraus Lima

Lima – pääkaupunki Peru – sijaitsee maan rannikkoa Tyynellämerellä.Reilusti yli 8 miljoonaa asukasta, se on myös maan suurin kaupunki. Lima perustettiin vuonna 1535, ja on vielä ennallaan rakennuksia vanhankaupungin 1500 – ja 1600-luvulla.

Lisäksi Liman historiallinen keskusta, joka on Unescon maailmanperintökohde listalla vuodesta 1988, on monia hienoja museoita ja messukeskuksista kaupunki.Yksi suosituimmista on   arkeologinen museo monimutkainen Huaca Juliana (Huaca Pucllana), mitkä asiakirjat Perun oldtidskultur.Muuten seuraava museot ovat: Museo Nacional de Arqueologia e Historia del Antropologia Peru, Museo de la Nacion ja Museo Larco. Lisäksi kaupunki on useita mielenkiintoisia taidemuseoita.

Ulkopuolella historialliset nähtävyydet ovat kaupungin kuten Lima tietenkin paljon tarjottavaa – blaa. Lukuisia ravintoloita ja yöelämää sekä useita suuria ostoskeskuksia. Ja sen välittömässä läheisyydessä – varsinkin kaupungin eteläpuolella – on suuri uima-rantoja.

Perun tärkein lentokenttä on nimeltään Jorge Chavez International Airport, ja se sijaitsee Callao – noin. 11 km länteen Lima.