Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Narvik

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Narvik sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Narvik miniopas

Narvik

Autonvuokraus Narvik

Pohjois-Norja kunta sijaitsee Ofotfjorden Narvikista Nordlandin läänin – ja aluekeskus-alueella alkaa jälleen. Kunta rajautuu Ruotsi itään ja etelään.

Kaupungissa on 18400 asukasta Narvik (2010), ja on läänin 3 suurin. Se on vuodesta 1920 ollut tärkein satama vientiä rautamalmia, ja on yhä tärkeä merenkulun keskus.

Narvik on useita nähtävyyksiä – esimerkiksi War Memorial Museum sijaitsee tärkeimmät neliön (jossa näyttely esineitä, valokuvia, jne. toinen maailmansota).Kaupungissa on myös useita sotilashautausmailla ja muistomerkkejä – mukaan lukien Narvik Uusi hautausmaa muistomerkki Norja, Ranska, Englanti, Puola ja saksalaiset sotilaat, jotka laskivat 2 World War II.

Muita nähtävyyksiä kaupungissa on Narvikin kirkko 1925, Parkin alueella Burn Holtet kanssa 4000 vuotta vanha kalliokaiverrusten, Narvikfjellet gondoli, joka vie vierailijat Mountain Hissi Ravintola 656 metriä 7 minuuttia – jos saat upeat näköalat yli kaupungin ja vuonolle ja Ofoten Museum (jossa Merkittävin historiallinen näyttely).

Talvella kaupunki on suuri suksi mäkeä Fagerensfjellet ja keskustassa Narvik, on hyvä ostos, kauppoja ja ostoskeskuksia.

Norjan kansallinen vuori – Stetind (1392 m) – on vain muutaman kilometrin päässä Narvikin vuonna Tysfjord County ja on merkittävä matkailukohde.

Narvik Airport – Framnes on 2 km kaupungin ulkopuolella ja on lentoja Bodo ja Andenes .

Suuremmat lentokenttä Harstad / Narvik Airport – Glasgow , joka sijaitsee 76 km länteen Narvik.

Suomi