Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Malta Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Malta Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Malta Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Malta Lentokenttä
Autonvuokraus Malta Lentokenttä

Malta International Airport (MLA) sijaitsee 8 km etelään Vallettan välillä kylien Luqa ja Gudja, ja se on ainoa lentokenttä Malta. On säännöllisiä busseja lentokentän jaValletta. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Alamo, Budget, Europcar, Hertz, Avis, National, Sixt ja Thrifty.

3.124.846 matkustajaa kävi lentokentällä 2008. Se on päätukikohta kansallinen lentoyhtiö Air Malta lennot moniin kohteisiin Euroopassa. 5 suosituin kansainvälinen kohteisiin Malta ovat LontooManchesterFrankfurtRooma ja München.

Malta International Airport on hyvä valikoima kauppoja, kahviloita ja baareja, mutta ei ravintola. Lentoasema on saanut useita palkintoja ja on erittäin mukava muotoilu.Muita palveluja ovat pankki, posti, langaton internetyhteys, business lounge ja matkailutoimistosta. Ei ole hotelleja lentokentän lähin on Golden Tulip Vivaldi Hotel.