Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Valetta

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Valetta sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Valetta miniopas

Autovuokraamo Valetta
Autonvuokraus Valetta

Autonvuokraus Valetta

Valletta on pääoman Malta. Kaupunki sijaitsee Koillis-saaren välillä Marsamxett Satama ja Grand Harbour. Valletta on 22000 asukasta, noin. 115000 kanssa lähiöissä.Täältä sinne lautalla Sisilian.

Malta tunnetaan ehkä parhaiten hänen työstään Euroopan musiikkikilpailun Euro Vision. Valletta on perustettu vuonna 1400, jonka Johannitterordenens Grandmaster Jean de la Valette. Kaupungissa on useita muistoja päivinä, jolloin se oli Johannitterordenens päämaja. Grand Master’s Palace on nyt hallituksen rakennukset, kun taas katedraali, St. John’s Cathedral, joka on peräisin vuodelta 1570: n, löydämme hautapaikka suurista mestareista. Kirkon museossa on mestariteos maalari Caravaggio. Kaupunki oli aiemmin Britannian tärkein laivastotukikohta Välimerellä. Valetta on Unescon maailman luonnon-ja kulttuuriperintöä. Vierailijat voivat myös kävellä kapeilla kaduilla Tarxien temppeleitä ulkopuolella Valletta tai oopperassa.

Malta International Airport on noin viiden kilometrin päässä kaupungin Valletta.