Autovuokraamo Malta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Malta

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Malta sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Malta miniopas

Autovuokraamo Malta
Autonvuokraus Malta

Maltan on 405200 asukasta (2009), ja siihen kuuluu kuusi saarta Välimerellä. Suurimmat saaret –   Malta, Gozo ja Comin – on asuttu.Malta on suurin saari maan ja usein nimitystä ”saari”. Se sijaitsee Etelä- Italiassa ja Pohjois-Libyassa – ja 90% väestöstä elää täällä.

Maan viralliset kielet ovat malta ja Englanti.

Maisema Maltan koostuu matalien kukkuloiden ja tasankojen. Korkein kohta on Ta’Dmejrek – sijaitsee 253 m. Malta Välimeren ilmasto, kuumat ja kuivat kesät ja leudot, kosteat talvet.

Malta on merkittävä matkailukohde monia historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä, lämmin ilmasto, hyvät ostosmahdollisuudet, vilkas yöelämä, upeita rantoja ja kauniita maisemia.

Pääoman Valletta sijaitsee itärannikolla Maltan ja on 6500 asukasta (2008).Kaupungissa on kaunis historiallinen arkkitehtuuri ja Unescon maailmanperintökohde. On Valettahalvøya on Maltan tärkein satama-alueella.

Suosituin matkakohde kaupungeissa ja retket Maltan Sliema, Mdina, St. Julian, Melih Bay, Gozon saaren ja pääoman Valletta.

Saaren ainoa lentokenttä – Malta International Airport – 5 km lounaaseen pääkaupunki Vallettan.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa hyvän valikoiman edullisia autonvuokraus Malta. Valitse määränpää Maltan hakukoneen yli ja saat välittömästi luettelon käytettävissä vuokra-autoja.

Autonvuokrauskohteet