Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Penang

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Penang sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Penang miniopas

Autovuokraamo Penang
Autonvuokraus Penang

Penang on saari sijaitsee länsirannikolla Malakan niemimaan luoteisosassa Malesia. Saaren pääkaupunki on George Town. Kylä on 200000 asukasta, mutta saarella on yhteensä 1,2 miljoonaa asukasta. Penang on suuri satama ja on rautatieliikenteen yhteydet pääkaupungin ja Thaimaassa. Yksi maailman pisin silta, Penang Bridge, span 8.4 km, joka yhdistää saaren mantereeseen.

Penang on ehkä parhaiten tunnettu curry ruokia ja kauniita rantoja. Penang on Malesia matparadis alue, ja saaren nimi tulee jotain syötäväksi vain mutteri. Niistä saaren erikoisuuksiin kuuluvat ruokia, kuten Penang laksa ja Nasi Kander. Penang on yksi suurimmista buddhalaisia temppeleitä Kaakkois-Aasiassa, Kek Lok Si temppeli, jossa kymmenentuhatta Buddha tornit. Vierailijat voivat minifunicular keksiä Penang Hill, jossa on panoraamanäkymät Penang Bridge ja Georgetown. Penang on myös nähtävyyksiä, kuten kasvitieteelliset puutarhat, ja Dragon Boat Festival

Penang Bayan Lepas kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 24 kilometrin päässä George Town on kaakkoon saaren.