Autovuokraamo Singapore

Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Singapore

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Singapore sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Singapore miniopas

Autovuokraamo Singapore

Autonvuokraus Singapore

Singapore on pieni tasavalta eteläkärjessä Malaiji niemimaan (Malakan niemimaalta) Itä-Aasiassa. Ala on enintään 693 km2. Se on saarivaltio, joka on suurelta osin koostuu suurkaupungin Singapore (4,6 mill.innb. Vuonna 2009), joka luonnollisesti on myös pääkaupunki. Taloudellinen kehitys on viime vuosina ollut erittäin voimakas, ja maa / kaupunki on väestö yleensä korkea elintaso. Singapore on monikulttuurinen tuntuu – ja myös neljä virallista kieltä: kiina, Malaiji, Tamil ja Englanti.

Hieman pois keskustasta, on useita luonnonsuojelualueita, joissa pienet alueet saaren alkuperäinen Sademetsiä (mukaan lukien suo-ja mangrovemetsiä) säilyvät.Ilmasto on trooppinen ja melko kostea ja kuuma. Vuotuinen keskilämpötila on noin 27 astetta Singaporen saari on suhteellisen tasainen, ja korkein kohta – Bukit Timah – on enintään 163 metriä merenpinnan yläpuolella.

On olemassa useita matkailukohteita Singaporessa. Yksi suosituimmista on eläintarha, jossa eläimet tuodaan niiden luonnollisessa ympäristössä, jossa voit myös mennä yöllä safari. Muuten virkistysalue Sentosa mainitaan, kuten sisältää useita hienoja rantoja.

Singapore on yksi maailman vilkkaimmista satamista ja on monin tavoin tärkeä solmukohta Itä-Aasiassa. Päälentokenttä on Changi International Airport on viides suurin lentokenttä Aasiassa.

Auton vuokraus on saatavilla useilla paikkakunnilla Singaporen kautta Halpavuokraauto.fi. Hinta näet on mitä maksat ja sisältävät kaikki lentokenttäverot, rajoittamaton kilometrimäärä ja kaikki vakuutukset.

Suositut kohteet

Suomi