Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kuala Lumpur

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kuala Lumpur sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kuala Lumpur miniopas

Autovuokraamo Kuala Lumpur
Autonvuokraus Kuala Lumpur

Kuala Lumpur on Malesian pääkaupunki ja suurin kaupunki.Noin 1,4 miljoonaa asuu kaupungissa, kun taas 3,8 miljoonaa asuu pääkaupunkiseudulla. Kuala Lumpur sijaitsee Klang River, noin. 40 km päässä rannikosta ja 320 km luoteeseen Singapore.

Kuala Lumpur on tunnettu siitä joitakin maailman korkeimpia rakennuksia, 310 metriä pitkä Malesia Telecom rakennus, 382 metriä korkea Plaza Rakyat ja 450 metriä korkea tvillingskyskraperen Petronas Twin Towers. On kävelysilta 170 metriä maanpinnan yläpuolella tornien väliin. Kuala Lumpur maan taloudellinen keskus. Alalla Kultaisen kolmion sijaitsee ostoskeskusten, pubeja ja hotellit. Kuala Lumpur eläintarha, Islamilaisen taiteen museo, moskeijoita ja akvaario 5000 trooppisia kalalajeja.Tämä on myös yksi maailman suurimmista ostoskeskuksista: Berjaya Times Square.

Kuala Lumpur International Airport sijaitsee Sepangdistriktet 50 km lounaaseen Kuala Lumpur.