Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Langkawi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Langkawi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Langkawi miniopas

Autovuokraamo Langkawi
Autonvuokraus Langkawi

Langkawi on saaristo, joka koostuu 99 saaresta Andamaanienmerelle. Ne sijaitsevat 30 km pois Malesian mantereen lähellä Thaimaassa. Suurin saari on Pulau Langkawi ja asukasluku on noin 100000 asukasta. Ainoa asuttu saari on Pulau Tuba.

Langkawin rannat ovat joitakin Malesian hienoimmista rannoista ja hotelleista. Tässä on Telaga Tujuh vesiputouksia useita altaita. Tänne, kävijöitä on kävellä ylös 300 askeleen. Langkawi on nähtävyyksiä, kuten taidegalleriat, itämainen kylä, käsi lukeminen ja nyrkkeily ottelu krokotiileja ja ihmisiin. Pantai Cenang ranta on suosituin.Vierailijat voivat myös leija, pelata golfia tai ottaa kaapeli auton ylös mäkeä.

Langkawi lentokenttä sijaitsee Padang Matsirat pohjoispuolella saaren.