Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kuala Lumpur Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kuala Lumpur Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kuala Lumpur Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Kuala Lumpur Lentokenttä
Autonvuokraus Kuala Lumpur Lentokenttä

Kuala Lumpurin lentokenttä (KUL), joka tunnetaan myös nimellä KLIA, joka sijaitsee 55 km etelään Kuala Lumpur. On mahdollista siirtyä lentokentältä ja Kuala Lumpurissa junalla ja bussilla. On olemassa useita autovuokraamojen lentoasemalla on Kasin Baru, Hertz, kiinnitys Vuokra auto, Mayflower, Insas, Tyynenmeren Rent a Car ja Avis.

29.682.093 matkustajia kävi Kuala Lumpurin kansainväliselle lentokentälle vuonna 2009. Se on tärkein tukikohta Malesia Airlines, MASkargo, AirAsia ja AirAsia X lentokenttä on uusi ja se on rakennettu vuonna 1990 ja on vielä kehitteillä. Kuala Lumpur International Airport on kunnia useita palkintoja, vuonna 2009 sai Skytracks palkinto on neljäs paras lentoasema maailmassa.

Kuala Lumpur International Airport on erittäin hyvä valikoima erilaisia kauppoja, kahviloita, baareja ja ravintoloita. Muita palveluja ovat pankki, posti, langaton internetyhteys, lasten leikkihuone, rukous, hieronta, ja apteekit. Plaza Premium Lounge on kaikki tarvittavat liikematkustajille. KLIA Pan Pacific Hotel ja kulkenut hotelli sijaitsee lentokentän.