Autovuokraamo Syyria

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Syyria

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Syyria sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Syyria miniopas

Autovuokraamo Syyria

Autonvuokraus Syyria

Syyria (virallisesti: Syyrian arabitasavallan) sijaitsee Lähi-idässä ja on 21,9 miljoonaa asukasta (2009). Maa on rantaviivaa Välimerellä ja rajojen maat Turkki , Irak,Jordania , Libanon ja Israel .

Syyria on monipuolinen maiseman kanssa aavikoita, tasankoja ja vuoria. Rannikon tasangoilla länteen koostuu hiekkadyynejä. Maan tärkeimmät joet – Eufrat – sijaitsee itään. Korkein vuori on Mount Hermon – sijaitsee 2814 metriä merenpinnan yläpuolella, rajalla Syyrian ja Libanonin .

Maa on enimmäkseen subtrooppinen ilmasto, kuumat ja kuivat kesät ja jäähdytetään talvet. Kuitenkin, rannikkoalueet läntisen Välimeren ilmasto, ja itäosa on aavikkoilmasto.

Pääkaupunki Damaskoksen on Syyrian kulttuurinen ja uskonnollinen keskus, joka sijaitsee lounaaseen maan.

Damaskos on 1,6 miljoonaa asukasta (2008), ja se on yksi maailman vanhimmista kaupungeista. Suosituimmat matkailukohteet ovat vanhankaupungin kapeat, vino kaduilla lukemattomia myyjäisiä ja useita kirkkoja, mausoleums ja moskeijoita. Unescon maailmanperintökohde. Muita suuria kaupunkeja Syyria: Aleppo, Homs, Ar-Raqqah, Hama, ja Lattakia.

Maan tärkein lentokenttä on Damaskoksen kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee 18 km itään pääkaupunki.

Varaa vuokra-auto Syyriassa ja Damaskoksessa edulliseen hintaan kautta Halpavuokraauto.fi. Varaus auton vuokraus on helppoa. Valitse määränpää hakukone, kirjoita ikä ja klikkaa haku saada välitöntä hinnat autonvuokraus.

Suositut kohteet