Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Beirut

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Beirut sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Beirut miniopas

Autovuokraamo Beirut

Autonvuokraus Beirut

Beirut sijaitsee keskeisellä paikalla länsirannikolla Libanonin ja sijaitsee niemimaalla että juts osaksi Välimereen.Beirut on pääkaupunki maassa ja on yksi parhaista luonnonsatamia pitkin Välimeren itärannikko. Kaupunki on myös maan suurin, asuu lähes 2 000 000 (2007). Ensimmäistä kertaa paikka on mainittu Egyptin lähteiden 1400 eKr. Kruunua ja oli tärkeä kauppakeskus Rooman aikoina.

Beirut tarjoaa kaikkea historiasta ja museoista rantoja ja festivaaleilla. Osa museoista sijaitsee kaupungin Beirut National Museum, joka on omistettu historiassa Beirutin ja Nicolas Ibrahim Sursock Museo käsittelee Libanonin taiteilijoita. Se katsoi monet juhlallisuudet kaupunkiin, kuten One Big sunnuntai on beach party. Beirut pallo kuumailmapallo jossa voit varata retkiä nähdä kaupungin yllä.

Beirut Rafic Haririn kansainvälinen lentoasema on nimetty Beirutin pääministeri, joka kuoli vuonna 2005 ja sijaitsee noin. 10 km päässä keskustasta.

Suomi