Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bogota

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bogota sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bogota miniopas

Autovuokraamo Bogota
Autonvuokraus Bogota

Santa Fe de Bogota on pääkaupunki Kolumbian, joka sijaitsee Pohjois-Latinalainen Amerikka.Pääoma sijaitsee ylätasangolla keskellä maata, ja se on kolmanneksi korkein pääkaupunki maailmassa. Vuonna 2009 väkiluku oli yli 7,3 miljoonaa, mikä Bogota on Kolumbian suurin kaupunki.

Kaupunki on rakennettu vuonna 1500 ja siellä on useita historiallisia rakennuksia arvoinen. Plaza de Bolivar on keskeisin aukio Bogotassa ja sijaitsee historiallisen La Candelaria. Voit myös nähdä kaunis katedraali, joka rakennettiin vuonna 1500. Se tarjoaa useita museoita kuten taidemuseo Museo de Arte del Banco de la Republica ja Museo del Oro, joka sisältää maailman tärkein kokoelma historiallisia kulta esineitä. Saat raitista ilmaa, voit suunnata kasvitieteellinen puutarha Jardin Botanico de Bogotá.

El Dorado International Airport on yksi suurimmista lentokentistä Latinalaisessa Amerikassa on kyse. 12 km keskustan ulkopuolella.