Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Medellin

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Medellin sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Medellin miniopas

Autovuokraamo Medellin
Autonvuokraus Medellin

 

Medellin on kaupunki sijaitsee Länsi- Kolumbiassa, ja se on noin 250 km päässä pääkaupungista Bogota sijaitsee kaupungin itäpuolella.Medellin Antioquia maakunta kuuluu ja se sijaitsee laaksossa Aburrá sijaitsee Andien vuoristossa. Medellin on Kolumbian toiseksi suurin kaupunki jälkeen Bogotá ja väestö oli vuonna 2008 arvoltaan lähes 2 000 000 Kaupunki on perustettu vuonna 1675 ja on tunnettu tuottaa tavaroita, kuten terästä ja kahvi.

Lisäksi tuotantoa Medellin tunnetaan myös nimellä Spring City, tai La Ciudad de la Eterna Primavera kuten sitä kutsutaan espanjaksi, koska lämpötila pysyy noin 25 astetta ympäri vuoden. El Poblado on tunnettu ja houkutteleva alue Medellin ravintoloita, baareja ja nähtävyyksiä. Medellin on monia erilaisia museoita, kuten linnan ja museolaiva Antioquian. Ulkoiluun suositella eläintarhan Parque Zoologico Santa Fe ja kasvitieteellinen puutarha.

Se kestää noin tunnin. 30 minuutin ajomatka ja Jose Maria Cordova Internatinal Airport.