Autovuokraamo Intia

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Intia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Intia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Intia miniopas

Autovuokraamo Intia
Autonvuokraus Intia

Intia on Etelä-Aasiassa, ja on 1,12 miljardia ihmistä (2009). Maa on maailman toiseksi suurin valtio (väestö mht.) Jälkeen Kiinan. Sen rajanaapureita ovat Pakistanlännessä, Kiinassa, Nepalissa ja Bhutanissa pohjoiseen ja Bangladeshin itään.Intia on rantaviivaa Bengalinlahdella, Arabianmeren ja Intian valtamerellä.

Intian maisemaa hallitsevat ylätasangolla Deccan, alankoja kanssa hedelmällinen aloilla, autiomaa ja osa Himalajan vuoriston. Intia on suurelta osin monsuuni ilmasto, mutta myös kaikkialla trooppisilla ja subtrooppisilla ilmastossa. From kesäkuu-lokakuu sadekausi on laskeutunut.

Pääoman New Delhi on toiseksi suurin kaupunki, joka sijaitsee maan pohjoisosassa.Kaupungissa on 17 miljoonaa asukasta pääkaupunkiseudulla. New Delhi on poliittinen ja kaupallinen keskus maassa, ja on monia kuuluisia nähtävyyksiä, kuten Lotus temppeli sen omaleimaista arkkitehtuuria.

Intian suurin kaupunki on Mumbai (Bombay) – 20 miljoonan asukkaan pääkaupunkiseudulla.Muita suuria kaupunkeja maan Kolkata (Calcutta), Chennai (Madras),Bengalore ja Hyderabadissa.

Intia on eksoottinen ja jännittävä matkailukohde. Maa tarjoaa nähtävyyksiä historiasta, arkkitehtuurista, luonnosta ja luonnolle. Intia on myös vastakohtaisuuksien maa, jossa monien eri uskontojen ja kulttuurien edustajia. Länsirannikko maassa Arabianmeren on useita suosittuja lomakohteita, joissa on hiekkarantoja, reheviä palmuja ja laguunit.

Maan tärkein matkailukohde on kaunis hautausmaita ja Taj Mahal, joka sijaitsee pohjoisessa – lähellä kaupungin Agra.Temppeli rakennettiin vuonna 1653, ja se on rakennettu valkoisesta marmorista.

Intian tärkein lentoasema – Indira Gandhi International Airport – sijaitsee 16 km lounaaseen pääkaupunki New Delhi.Lentoasema on myös vilkkain Etelä-Aasiassa.

Saavuttaa paremman hinnan vertaamalla Halpavuokraauto.fi. Meiltä löydät yhden laajimman valikoiman vuokra-autoja halvemmalla kuin kilpailijat.