Autovuokraamo Pakistan

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pakistan

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pakistan sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pakistan miniopas

Autovuokraamo Pakistan
Autonvuokraus Pakistan

Pakistan on väkirikkain maa (väkiluku 176,2 miljoonaa vuonna 2009) Etelä-Aasiassa. Se on 1046 km pitkä rantaviiva on Arabianmeren, ja muuten yhteinen raja IntianKiinan, Afganistanin ja Iranin.

Pakistan on kaksi virallista kieltä: Urdu ja Englanti.

Indus-jokea, joka virtaa lähes koko Pakistanin maakuntien maan ”pääväylä” – ja tekevät paljon maa hyvin hedelmällistä.Muuten luonteeltaan dramaattisia muutoksia – asioilla Himalaja (maailman korkein vuoristo) pysyvästi lunta luoteeseen, ja hyvin kuiva autiomaa-alueilla Kaakkois (Cholisthan / tar) ja länteen (Baluchistanin). Kaksi maailman korkeimmat huiput ovat Pakistan: Mt. K2 (8611 m) ja Nanga Parbat (8125 m).

Ilmasto Pakistanin gjennongående subtrooppinen mannerilmasto, jossa suhteellisen suuret lämpötilaerot. Korkein lämpötila koskaan Aasiassa (52 astetta) oli muutama vuosi sitten kaupungin Jacobabad mitattuna. Muuten se toimii kauden monsuuni voimakkaasti sekä lämpötilasta ja sademäärästä.

Satamakaupunki Karachi, joka vasta 1960-luvulla, oli Pakistanin pääkaupungissa on valtava metropoli, jossa noin 12 miljoonaa asukasta.Muita suuria kaupunkeja ovat Lahoren (6,5 miljoonaa), Faisalabad (2,6 miljoonaa) ja Rawalpindi (1,8 miljoonaa). Vuonna 1959 päätettiin rakentaa uutta pääomaa, ja aikana 1960 oli Islamabadissa (n. 900000 asukasta) muuttovalmis.

Pakistanin suurin lentokenttä on Jinn International Airport Karachissa. Muut tärkeimmät kansainväliset lentokentät ovat Lahoressa, Islamabadissa ja Peshawarissa.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokraus kaupungeissa Karachi, Islamabadissa ja Lahore.Etsi vuokra-autoja hakukone ja hämmästy alhaisilla hinnoilla.

Autonvuokrauskohteet