Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus New Delhi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot New Delhi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

New Delhi miniopas

Autovuokraamo New Delhi
Autonvuokraus New Delhi

New Delhi on pääoman Intia, ja väkiluku on 300 000 (2007).New Delhi sijaitsee lounaaseen kaupungin Old Delhi ja molemmat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla sekä Delhi jolla asuu lähes 11 miljoonaa (2007). Kaupunki sijaitsee keskeisellä paikalla Pohjois-Intiassa ja se rakennettiin vuosina 1912 ja 1929. Vuonna 1931, New Delhi, pääoman ja virallisesti otti tilan Kalkutassa.

New Delhi on suhteellisen uusi kaupunki, mutta on rakennettu raunioille historiallisiin kaupunkeihin. Historialliset kohteet New Delhi ovat Jantar Mantar, rakennettu 1700-luvulla kuin havainto sivustoihin eri tähtitieteelliset kojeet. Lysfestivalen Diwali on yksi monista uskonnollisia juhlia pidettiin New Delhi, lisäksi muilla festivaaleilla kuten Dragon Kite Flying Festival ja kevätjuhla Vasant Panchami.

Indira Gandhi International Airport on noin. 15 km ulkopuolella New Delhi ja vilkkain lentoasema Etelä-Aasian 23 miljoonaa matkustajaa vuonna 2007.