Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bangalore

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bangalore sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bangalore miniopas

Autovuokraamo Bangalore

Autonvuokraus Bangalore

Bangalore on pääoman Karnatakan osavaltiossa ja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläisessä osassa Intiaa .Kaupunki sijaitsee lähes 1000 metriä merenpinnan yläpuolella ja tarjoaa viihtyisän ilmapiirin. Bangalore on perustettu ja kasvoi noin linnake vuonna 1537, mutta paikka on mainittu lähteet ennen vuotta 900 Väestöstä kaupungin rajojen on arviolta yli 5 000 000 (2009), mutta määrä nousee noin 6 miljoonaan, jos otatte esikaupungissa (2006).

Bangalore on hyvin kaunis ja hedelmällinen kaupungin leveillä kaduilla ja runsas valikoima viihdettä, kuten teatterit ja yöelämä. On monia temppeleitä kaupungin, mukaan lukien Bull temppeli, joka näyttää härän ja valtava temppeli jumala Shiva. Lumbini Gardens on puisto, jossa hauskoja mukavuuksia, kuten aalto-allas, ja Wonder La huvipuisto on suurin ja uusin teemapuisto ja nähtävyydet sekä maalla että merellä.

Bangaloren kansainvälinen lentoasema avattiin vuonna 2008 ja sijaitsee noin. 45 km päässä kaupungista.

Suomi