Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus New Delhi Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot New Delhi Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

New Delhi Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo New Delhi Lentokenttä
Autonvuokraus New Delhi Lentokenttä – Kuva: © Vm2827

Indira Gandhi International Airport (DEL) sijaitsee 23 km etelään New Delhi. Bussit välillä lentoaseman ja New Delhi, joka kestää 50 minuuttia. On mahdollista vuokrata auton kuljettajan kanssa lentoasemalla, mutta ei ole mahdollista vuokrata auto New Delhi lentokentälle. Tämä vastaa käytännössä useimmissa paikoissa Intiassa.

23.970.000 matkustajia kävi New Delhi lentokentälle vuonna 2007. Lentoasema on laajennettu. Se olisi laajennettava kanssa kehittämään enemmän uusia terminaaleja 2030, koska se on tarkoitus pystyä vastaamaan 100 miljoonaa matkustajaa. Lentokenttä päämaja 9 eri lentoyhtiöiden, kuten Air Intia, Air Intia Alueellinen ja Indian Airlines. On hyvät yhteydet muihin maihin Aasiassa, Euroopassa, Lähi-idässä ja USA.

New Delhi lentokentälle on hyvä valikoima kauppoja, ravintoloita, baareja ja kahviloita. Muita mukavuuksia ovat apteekki-, toimisto-lelu, vauva huoneet, internet, pankki, posti ja konferenssikeskus. Centaur Hotel sijaitsee 1 km päässä terminaalista 2