Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mumbai

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mumbai sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mumbai miniopas

Autovuokraamo Mumbai
Autonvuokraus Mumbai

Mumbai on suurin kaupunki Intiassa, ja se sijaitsee länsirannikolla maa, joka rajoittuu Arabianmeri.Aiemmin nimeltään Bombay kaupunki, mutta muuttui Mumbain 1995. Tämä on suurin kaupunki maassa ja väkiluku on yli 12 miljoonaa (2009) kaupungin rajojen, kun taas pääkaupunkiseudulla on mitattu yli 16 000 000 Kaupunki on liian täynnä ja rakentaminen New Mumbain alkoi vapauttaa Mumbai.

Mumbai on tunnettu Bollywood, joka on suurin elokuva tuottaja maailmassa. Yhteydessä Bollywood omistaa Mumbai International Film Festival sekä Filmfare palkinnot.Taiteen ystäville on laaja valikoima gallerioissa Mumbai, mukaan lukien Piramal Art Gallery ja Jehangir Art Gallery. Noin 10 km keskustan ulkopuolella on useita hinduja ja buddhalaisia luolia veistoksia kutsutaan Elephantan luolat. Suurin luola on listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon.

Chhatrapati Shivaji International Airport on suurin lentokenttä Intiassa ja sijaitsee noin. 15 km keskustan ulkopuolella.