Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sharm El Sheikh Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sharm El Sheikh Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sharm El Sheikh Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Sharm El Sheikh Lentokenttä
Autonvuokraus Sharm El Sheikh Lentokenttä

Sharm El Sheikh Airport (SSH), joka tunnetaan myös nimellä Ophir kansainvälinen lentokenttä on 20 minuutin ajomatkan päässä keskustasta Sharm El Sheikh. Bussit välillä lentokentän ja lentokentän juoksi pakoon kun bussit ovat täynnä. Ne tarjoavat autonvuokraus Thrifty, Avis, Morgana Trade Centre, Noam Bay ja budjetti.

Sharm El Sheikhin lentokenttä on toiseksi suurin lentokenttä Egyptistä 7.430.940 matkustajaa vuonna 2009. Se avattiin vuonna 1968 ja alun perin käytetty pohjana Israelin ilmavoimat. Vuonna 2007 uusi terminaali 2 avataan, ja vuonna 2012, terminaali 3 valmistuu. Se palvelee monia halpalentoyhtiöiden kuten Ryanair ja Easyjet lentävät kaupunkeja eri puolilla Eurooppaa.

On useita kauppoja lentoasemalla, mukaan lukien tullitta ja kauppa, joka myy koruja ja jalokiviä. Kahviloita, baareja ja ravintoloita ovat myös hyviä. Lentokentällä on pankki, mutta ei hotellin.