Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hurghada

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hurghada sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hurghada miniopas

Autovuokraamo Hurghada
Autonvuokraus Hurghada

Hurghada on lomakeskus sijaitsee itään Egyptin rajalla Red Sea länsirannalla.Se on suunnilleen yhtä kaukana Kairosta se on raja Egyptin ja Sudanin. Vuonna 2008 asukasluku noin. 95 000, mutta se on vasta hiljattain, että kaupunki on laajentunut. Aiemmin tämä oli pieni kalastajakylä, mutta asuu nykyään Hurghadassa matkailu.

Punainenmeri on mukava, lämmin lämpötila, joten se siedettävä ja monia eksoottisia kaloja. Lisäksi on olemassa useita koralliriuttojen sekä amatööri-ja ammattikäyttöön matkustaa täällä snorklausta ja sukellusta, joka on tärkein paikka kaupungissa. Lisäksi on mahdollisuudet surffaukseen, kalastus ja aurinkoa jossa rannalla. Hurghada on tunnettu yöelämästään ja monia baareja ja yökerhoja, joista valita. Monet suuret hotellit ovat yksityisiä ranta-alueet, luonnon puutarhaa ja uima-allas.¨

Hurghadan kansainvälinen lentoasema on lennot sekä Euroopassa kotimaassa. Lentokenttä sijaitsee noin 5 km keskustan ulkopuolella.