Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Alexandria

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Alexandria sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Alexandria miniopas

Autovuokraamo Alexandria

Autonvuokraus Alexandria

Alexandria on toiseksi suurin kaupunki Egyptissä ja se sijaitsee kaukana pohjoisessa.Kaupunki sijaitsee Niilin päästää Välimerellä ja maan suurin ja tärkein satama, joka on nykyään läntisen portin. On noin 225 km ja pääkaupunki Kairo kaakkoon.Alexandria perusti Aleksanteri Suuri vuonna 331 eaa Kr. ja se oli yksi maailman tehokkaimmista ja kauneimmista kaupungeista antiikin. Vuonna 2007 asukasluku on lähes 4 000 000

Alexandria on sekoitus vanhaa ja uutta, mutta useimmat grand Aleksandrian raunioina tai veden alla. Arkeologiset kaivaukset on tehty vanhan Itäsataman ja se löytyy muun muassa sfinksit ja temppeli raunioina. Edelleen, mitä uskotaan Lighthouse on todettu, ja se oli yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Muinainen Aleksandrian kirjasto uudelleen rakennettiin 2000-luvun alussa.

Alexandria International Airport tunnetaan myös nimellä El Nouzha lentokentältä ja sijaitsee noin. 7 km kaupungin ulkopuolella.

Suomi