Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kairo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kairo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kairo miniopas

Autovuokraamo Kairo
Autonvuokraus Kairo

Kairo on pääoman Egyptissä sijaitsee koillisosassa Afrikkalainen mantereella.Kairo on suurin kaupunki Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä, ja sen asukasluku on arviolta lähes 7,8 miljoonaa (2007). Kairo sijaitsee koilliseen, lähellä Niilin, joka on yksi maailman pisimmistä joista. Kaupungin pidetään suuri kulttuurinen keskus.

Jos olet kiinnostunut historiasta, Kairossa on paikka mennä. Kairo perustettiin vuonna 900-luvulla, mutta historia ulottuu vielä ajoissa. Tunnetuin pyramidit maailmassa, pyramidit Gizan ja kaupunki on yli 4000 vuotta vanha. Myös kuuluisa sfinksi on Giza, joka sijaitsee länteen Kairo. Kairon vanhassa kaupungissa, jossa on kapeita katuja ja kauniita rakennuksia, tunnetuin nähtävyys, joka on myös piirin islamilaisen Kairon.

Kairon kansainvälinen lentoasema on vilkkain lentoasema Egyptissä ja toiseksi vilkkain Afrikassa. Lentokenttä sijaitsee noin. 15 km kaupungin ulkopuolella.