Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sharm El Sheikh

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sharm El Sheikhh sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sharm El Sheikhh miniopas

Autovuokraamo Sharm El Sheikhh
Autonvuokraus Sharm El Sheikhh

Sharm el-Sheikh rakensi israelilaiset vuonna 1967, kun he ottivat alueen kuuden päivän sodassa. Kaupunki sijaitsee kokonaan Etelä-Siinain niemimaa, joka sijaitsee itään Egyptin ja länsipuolella IsraelinJordanian ja Saudi-Arabiassa. Eteläkärjessä niemimaalla johtaa oikeaan Punaiseen mereen. Suezin kanava sijaitsee niemimaan länsipuolella, kun taas Akabanlahti sijaitsee itäpuolella. Kaupungin väestöstä mitattiin 12 000 vuonna 2009.

Kaupunki on yksi tunnetuimmista ja matkailukohde alueella ja monet eurooppalaiset matkustavat tänne, koska ilmasto ja kauniin Punaisenmeren. Snorklaus ja sukellus ovat erityisen suosittuja, koska trooppisia kaloja ja koralliriuttoja, ja siellä on myös mahdollisuuksia muille vettä toiminnan. Vierailijat voivat valita suuri, Exclusive Hotels, tai pienempiä ja edullisempia. Monet suurimmista hotelleista turistikohteissa ja määräajoista nähtävyyksiä, kuten uima-allas, kasino, ravintoloita ja kauppoja.

Se kestää noin 20 minuutin ajomatkan päässä Sharm el-Sheikhin kansainvälinen lentokenttä. Tämä on toiseksi vilkkain lentoasema Egyptin jälkeen Kairossa.