Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Carmarthen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Carmarthen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Carmarthen miniopas

Autovuokraamo Carmarthen
Autonvuokraus Carmarthen

Pikkukaupunki Carmarthen sijaitsee vieressä joen Tywi, ja on tärkein kaupunki läänin Carmarthenshire. Carmarthen on noin 20000 asukasta ja se on yksi Walesin n vanhimmista kaupungeista.Sen strateginen sijainti 13 km päässä Bristolin kanaaliin, kaupunki oli yksi tärkeimmistä Walesissa keskiajalla.

Kaupungissa on säilynyt useita kulttuuritapahtumia reliikkejä, paljon vanhoja rakennuksia ja raunioita Norman linna. Tämä sijaitsee kukkulalla joen Tywi. Muita nähtävyyksiä ovat Pietarinkirkko peräisin 1000-luvulta, suuri roomalainen amfiteatteri ja kaupungin museo, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä keskustasta, ja paikallista historiaa esittelee myös arkeologisia esineitä ja maalauksia.

Myös Gwili Rautatie on nähtävyys Carmarthen. Tämä on entinen rautatie linjan Carmarthen Aberystwythiin on uudelleen turistiliikenteelle. Vanha höyryjuna, joka kulkee läpi kauniin metsäisen laakso on suosittu pakopaikka sekä paikallisten että turistien.

Picton Monument (alun perin 1828) on tunnettu maamerkki kaupunkiin. Muistomerkki on 75 metriä korkea, ja luotiin muistoksi Sir Thomas Picton –   joka kuoli Waterloon taistelussa vuonna 1815.Monumentti nähty tänään jälleenrakennusta 1988.

Carmarthen on myös useita golfkenttiä, ystävällinen lähikaupoista keskustassa ja kasvitieteellinen puutarha. Noin. 56 km keskustasta länteen, Oakwood Theme Park (jonka Pembrokeshire), ja on nähtävyys koko perheelle.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Cardiff International Airport, joka sijaitsee 109 km kaakkoon Carmarthen.