Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cardiff

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cardiff sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cardiff miniopas

Autovuokraamo Cardiff
Autonvuokraus Cardiff

Cardiff on pääkaupunki ja suurin kaupunki Walesissa, ja on 325000 asukasta (2008).Kaupunki sijaitsee maakunnan Glamorgan Etelä-Walesissa – lähellä rannikkoa Bristolin kanaaliin. Noin 1 km päässä keskustasta Cardiff Bay – kaupungin ranta.

Cardiff on Walesin tärkein kaupallinen keskus, ja myös monet kulttuurilaitokset ja urheilukentillä. Cardiff on kompakti keskustan sekoitus historiallisia rakennuksia ja innovatiivinen arkkitehtuuri.

Jotkin suosituimmista nähtävyyksistä kaupunki on Cardiffin linna, Viktorian ajan, Castell Coch (Red Castle ”) 1870-luvulta, National Museum Cardiff – jossa voi nähdä taidenäyttely, jossa teoksiaMonet, Rodin ja Picasso sekä Wales Millennium Centre – avattiin vuonna 2004, ja on kulttuuriseksi maamerkiksi ja keskus taiteiden.

Muuten kaupunki on useita gallerioita, musiikkipaikkoja, puistojen ja virkistysalueiden ja vilkasta yöelämää pubeja, baareja ja yökerhoja. Cardiff on tunnettu myös erinomaiset ostosmahdollisuudet, ja ovat molemmat pieniä putiikkeja ja suuria ostoskeskuksia.

Cardiff International Airport sijaitsee 20 km lounaaseen keskustasta, kiinnitti huomiota ja on suuri lentokenttä Walesissa.