Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cardiff Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cardiff Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cardiff Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Cardiff Lentokenttä
Autonvuokraus Cardiff Lentokenttä – Kuva: © Dr. Blofeld

Cardiff Airport (CWL) on 19 kilometriä länteen Cardiffissa. Se toimii sekä busseissa ja junissa välillä Cardiffin ja lentokentälle. Autovuokraamot, jotka ovat läsnä on kansallinen Alamo, Avis, Europcar ja Hertz.

Noin 1,6 miljoonaa matkustajaa vieraili Cardiffin lentokentän 2009. Se on päätukikohta bmibaby, Thomas Cook Airlines ja Thomson Airways. 8 eri lentoyhtiöiden, jotka lentävät 30 eri kohteisiin sijaitsevat Cardiff Airport.

Cardiff Airport tarjoaa 5 eri baareja ja kahviloita ja useita kauppoja. Muita palveluja ovat kokoushuoneita, VIP lounge, vauva / perhe-, pankki-ja matkailutietoa. Ne on useita hotelleja lähellä lentokentältä, kuten Holiday Inn Express Cardiff Airport.