Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Swansea

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Swansea sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Swansea miniopas

Autovuokraamo Swansea
Autonvuokraus Swansea

Rannikkokaupunki Swansea sijaitsee Bristolin kanaaliin Etelä Wales – vain itään Gower läänissä Glamorgan.Swansea on Walesin toiseksi suurimman kaupungin jälkeen pääkaupunki Cardiff, jossa on noin 230000 asukasta (2007).

Swansea Kaupunki vaurioitui pahasti pommit aikana 2 World War II, ja siksi on muutamia historiallisia rakennuksia. Yksi säilyneistä rakennuksista ovat Guild Hall – rakennuskompleksi valkoisen kiven 1934 – mikä tänään taloa kaupungin kuten City Hall.

Rauniot Swansea Castle 1200, kaupungin tärkeimpiä historiallisia matkailukohde.

Keskustassa on useita kappelit ja kirkot, teatteri vuodelta 1897, taidegalleriat, kaupat, sisä-markkinat, ravintoloita, pubeja ja yökerhoja.

Swansea Bay on 18 km rantaviivaa, ja tällä alueella on marina, useita rantoja, pyörätiet, puistot, golfkentät ja museoita.National Waterfront Museum on tutustumisen arvoinen – kotiseutumuseo mielenkiintoisia näyttelyitä.

Hieman länteen Swansea Bay on entinen kalastajakylä Mumbles, jonka tiedetään olevan suosittu turistikohde. Mumbles on tunnettu kauniista rannikolla ja sen rannoille.

Lähin lentokenttä on Cardiff International Airport, joka sijaitsee 71 km itään Swansea.